Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Τρικάλων

Switch to desktop

Βαθμολογήστε το άρθρο:
(0 βαθμολογίες)

Ξεκίνημα για τις μικτές ομάδες

Την ερχόμενη Δευτέρα 13/9 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των προπονήσεων  των Μικτών  ομάδων   Παίδων – Νέων  της Ε.Π.Σ. Τρικάλων στο γήπεδο  του Ριζαριού.  

Πρόκειται  για  προπονήσεις  προεπιλογής ποδοσφαιριστών  μέσα από τις οποίες   οι προπονητές  της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  οι οποίοι  θα στελεχώσουν  τις ομάδες Παίδων και Νέων  οι    οποίες  θα  συμμετάσχουν   στο   Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποδομής Μικτών Ομάδων Περιόδου 2010-2011 που διοργανώνει κάθε χρόνο  η Ε.Π.Ο .
Από  την  Επιτροπή  των  Μικτών   Ομάδων   καλούνται  οι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί  τα  έτη  1996 - 1997  να βρίσκονται  τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ριζαριού και  ώρα 16.00 Επίσης   οι γεννηθέντες τα έτη  1994 – 1995 μια ώρα αργότερα (17:00) να βρίσκονται στο ιδιο γήπεδο.  
Η επιτροπή των μικτών ομάδων    καλεί τους  παράγοντες  των Σωματείων να παρέχουν  κάθε  δυνατή  διευκόλυνση  προς    τους  νέους  ποδοσφαιριστές προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις προεπιλογής .